Jászai Mari Tér

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 033099

Alap adatok

ár ( € ) €216,000 ár ( Ft ) 84.900.000 Ft Azonosító 033099 méret 55 m2 hálószobák 2 Cím 13. kerület Nézet Udvari Emelet 1 lift Igen bútorozott Igen légkondícionáló Igen

Leírás

ELADÓ EGY KIVÁLÓ HOZAMÚ, BEJÁRATOTT BEFEKTETÉS!

Eladásra kínálunk a város egyik legközkedveltebb részén, az Újlipótvárosban, a Jászai Mari téren egy 53 nm + galériás (kb. 10 nm) lakást, amely kiváló minőségben lett felújítva 2019-ben.

A lakás több mint 5 éve rövid távon (airbnb) van bérbe adva. Még a covid időszakban is nagy foglaltsággal működött. Minden vendég teljesen elégedett, nagyszerű visszajelzéseket kap a lakás. Kiváló befektetési lehetőség, hiszen egy bejáratott, jól jövedelmező üzletet vesz át az új tulajdonos!

Mellette lévő kis lakással osztatlan közös tulajdon, melyről ügyvéd által készített megállapodás is készült. Mindkét lakás bejelentett szálláshelyként, sikeresen üzemel.

A csendes, nyáron kellemesen hűvös ingatlan az egyik Palatinus házban található az első emeleten, az ablakok az udvar felé néznek. Az 53 nm-es ingatlanban amerikai konyha, 2 háló, fürdőszoba, külön WC, galérián elhelyezett tároló található. 6 fő elszállásolására van lehetőség. A fűtés, vízmelegítés elektromos árammal történik. Mivel körbe van fűtve nem magas az áramfogyasztás.

A bútorok és a berendezések árát a vételár tartalmazza.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Eladó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső