Szolgáltatásaink

Kiadás / Bérlés:

 

Bérbe adná lakását?

Ha Ön egy ingatlantulajdonos, nálunk a legjobb helyen jár. Vállaljuk, hogy a leghatékonyabb marketing csatornákon keresztül hirdetjük ingatlanát.
Ügyfeleink ingatlanjainak értékét folyamatosan figyelemmel kísérve, igyekszünk mindig a legjobb piaci áron bérbe adni azokat.
Együtt dolgozunk számos ingatlanügynökséggel, annak érdekében, hogy Önnek a lehető leggyorsabban bérlőt találjunk. A megfelelő személy megtalálása után, bérleti szerződést készítünk és igény
esetén iratunk alá bérlőjével.

 

Kiadó albérletet keres Budapesten?

Amennyiben Ön bérelni szeretne, széleskörű ingatlanpalettánkon, Budapest frekventált részein kínálunk teljesen felszerelt, vagy üres, egy vagy több hálós lakásokat illetve lakásokhoz tartózó
vagy külön bérelhető gépkocsi beállókat.

Válasszon több száz kiadó ingatlanból!

 

Eladás / Vétel:

 

Értékesítésen gondolkodik?

Amennyiben Ön ingatlan tulajdonos, cégünk elszánt, lelkes értékesítő csapata, gyorsan és gördülékenyen talál vevőt ingatlanára, a lehető legmagasabb piaci áron. Együttműködünk számos ingatlan ügynökséggel azért, hogy a lehető legrövidebb idő alatt találjuk meg vevőjét. Igény szerint, az értékesítéshez szükséges jogi és adó tanácsadás szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek illetve elintézzük az energetikai tanúsítvány beszerzését is.

Nem tudja mennyit érhet a lakása?

Kérje értékbecslésünket még ma!

 

Lakást vásárolna?

Új építésű és klasszikus belvárosi lakások, felújításra váró és frissen felújított, teljesen bútorozott lakások valamint Pesti és Budai családi házak közül válogathat protálunkon.

Befektetési ingatlant venne?

Sok száz ingatlant tartalmazó adatbázisunkban rengeteg potenciális belvárosi befektetési ingatlant kínálunk, melyek közül nem egyet meglévő hosszú távú bérleti szerződéssel együtt értékesítünk, így a megtérülés az első naptól indul.

Több száz lakásból válogathat!

 

Lakáskezelés:

 

  • Nincs ideje lakására?
  • Külföldre költözött?
  • Nem beszéli a bérlője nyelvét?

Átvállaljuk Öntől a bérbeadás, a bérlő és lakáskezelés ügyes bajos dolgait. Figyelemmel kísérjük és intézzük közüzemi számláinak, bérleti díjainak befizetését, havonta. Rendszeresen ellenőrizzük lakása állapotát. Folyamatosan kapcsolatot tartunk Ön és Bérlője között, továbbá a közüzemi szolgáltatóival és könyvelőjével. Szükség esetén javításokat végeztetünk ingatlanában, szükség. Igény szerint ügyfeleink nevében számlát állítunk ki és küldünk bérlőiknek.

Tudjon meg többet lakáskezelési szolgáltatásunkról!

 

Bútorozás:

 

Ne a nagyi bútorával adja bérbe lakását!

Néhány dekoratív kép, váza, gyertya pillanatok alatt otthonosabbá és vonzóbbá teheti lakását. A több generációs bútorok helyett néhány friss, fiatalos, modern bútor sokszor már a bérleti djíban is érezhető változást erdményez. Érje el a lehető legmagasabb bérleti díjat kiadó lakásával!

Kérje belsőépítészünk tanácsát  még ma!

 

Felújítás:

 

Biztos benne, hogy a maximumot hozza ki lakásából?

Egy fürdőszoba felújítás, padlócsiszolás vagy konyhabútor csere alapjaiban változtathatja meg az első benyomást lakásáról! Tapasztalt felújító csapatunk részleges és teljes lakásfelújításokat is vállal.

Személyre szabott ajánlatáért lépjen kapcsolatba velünk még ma!

 

Energetikai tanúsítvány:

 

Beszerezzük az értékesítéshez és bérbe adáshoz szükséges energetikai tanúsítványt.

 

Adó és jogi tanácsadás:

 

Jogi és számviteli partnereink minden ingatlannal kapcsolatos felmerülő kérdésben érdemi segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!