Ingatlankezelés

Kinek éri meg?

  • aki külföldre költözött
  • Budapesttől távol él
  • nincs ideje a lakása ügyeire
  • nem ért szót a bérlőjével

Természetesen más élethelyzet is indokolhatja lakáskezelési szolgáltatásunk igénybe vételét, de a fentiek a legtipikusabb helyzetek.

Miben tudunk segíteni?

Ez első sorban az Ön igényeitől függ! Igyekszünk szolgáltatásunkat minden ügyfelünk számára személyre szabni. Minden esetben egy személyes konzultáció keretében felmérjük a tulajdonosi igényeket, hogy milyen feladat elvégzésében számít ránk, és mi az, amit inkább továbbra is saját hatáskörben tart meg. Semmi sem kötelező, ugyanakkor van néhány jól körülhatárolható feladat csoport, amik szinte minden esetben felmerülnek és segíthetik az Ön személyes albérletkezelési csomgjának összeállítását: 

Lakásból vonzó termék

Az első lépés mindig a lakás piacképessé tétele. Az ingatlan első szemlézése után, amennyiben szükséges, javaslatokat teszünk, hogy mivel lehetne még vonzóbbá tenni a lakást. Ez lehet néhány plusz dekorációs tárgy, egy-két régebbi bútor cseréje, vagy akár egy teljes festés, bizonyos esetekben részleges felújítás is. Természetesen ez minden esetben csak javaslat. Amint a lakás bérbeadható állapotba kerül, profi képeket készítünk és a megfelelő leírással együtt meghirdetjük saját népszerű oldalainkon és igény szerint más hazai népszerű ingatlanos portálokon is.

Bérbeadás

Cégünk komoly bérbeadói hálózattal dolgozik együtt, ami garancia a gyors és hatékony bérlő közvetítésre. Ügynökeink a hirdetéseket folyamatosan karban tartják, az ingatlanokat proaktívan is kiajánlják a hasonlú lakásokat kereső ügyfeleknek.

A megfelelő bérlő kiválasztása

A bérlőjelöltek gyors felsorakoztatása csak az első lépés. Legalább ilyen fontos, hogy a megfelelő ügyfélel szülessen megállapodás. Tapasztalt kollégáink sok éves gyakorlattal rendelkeznek a megbízható bérlők kiválasztásában. Az általunk kezelet ingatlanok tekintetében a szerződéskötést minden esetben személyes konzultáció előzi meg, ahol meggyőződünk róla, hogy ügyfeleink számára a legjobb ajánlatot közvetítsük és már előre elkerüljük az esetleges problémás szituációk kialakulását.

Lakásátadás

A vitás helyzetek elkerülése végett minden beköltözés és kiköltözés alapos dokumentáció mellett történik meg. Cégünk képviselője jegyzőkönyvben rögzíti a lakás állapotát, a mérőórák aktuális állását, az átadott kulcsok számát és leltárazza a bútorok, berendezési tárgyak számát. Az átadás során részletes fényképes dokumentáció is készül.

Bérlői igények kezelése

A bérleti időszak során minden felmerülő kérdéssel hozzánk fordulhat a bérlő. Ez különösen külföldi bérlők esetén jelenthet könnyebbséget az idegen nyelvet esetleg nem annyira magabiztosan beszélő tulajdonosok számára.

Bérleti díj begyűjtés

Még a jól fizető bérlőkkel is megesik, hogy elfelejtik időben rendezni a havi bérleti díjat. Igény szerint levesszük a határidők betartatásának a terhét a tulajdonosról és minden hónapban emlékeztetjük a bérlőt, amennyiben csúszásba kerülne a befizetésekkel. Amennyiben fizetési probléma merülne fel, közvetítünk a tulajdonos és a bérlő között, hogy a helyzet megnyugtatóan rendeződjön.

Rezsikezelés

Megegyezés szerint átvesszük a rezsi elszámolások elkészítését, közmű számlák és a közös költség befizetését.

Karbantartás

Bármilyen felmerülő szerelésre, hibaelhárításra profi szakemberekkel állunk napi kapcsolatban.

Takarítás

A kiköltözés utáni takarítás a bérbeadhatóság egyik fontos előfeltétele. Az ilyen nagytakarítása mellett vállalunk rendszeres takarítást is a bérleti időszak ideje alatt is, amennyiben ez tulajdonosi vagy bérlői igény.

Jogi tanácsadás

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező jogi partnerünk bármilyen ingatlant érintő kérdésben érdemi segítséget tud nyújtani ügyfeleink számára.

 

Tovább a szolgáltatásainkra

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!