Vend street

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 122053

Alap adatok

ár ( € ) €309,000 ár ( Ft ) 119.900.000 Ft Azonosító 122053 méret 81 m2 hálószobák 2 Cím 2. kerület Nézet Kertre néző Emelet 1

Leírás

Eladó a Rózsadomb egyik legcsendesebb mellékutcájában, a Vérhalom térhez és a Rózsakert Bevásárlóközponthoz is közel, zöldövezetben egy kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, háromszobás, erkélyes öröklakás.

Az ingatlan egy kis lakóközösségű, jó állapotú, karbantartott épületben található, külön tároló és saját autóbeálló is tartozik hozzá, zárt belső parkolóban.

A 81 négyzetméteres, 3 szobás lakás nyugati fekvésű, mindhárom szobája külön bejáratú, a két nagyobb szoba össze is nyitható. Az egyedi fűtéses ingatlan nyílászárói felújítottak, a burkolat szép állapotú parketta, a vizesblokkokban járólap. A lakás igény szerint alakítható, műszaki állapota közepes.

A lakás alacsony rezsijű, egyedi mérőórákkal felszerelt, a közös költség 15.000 Ft havonta.

Közlekedése kiváló, a 11-es és 91-es buszok megállói az utca végénél találhatóak, így tömegközlekedéssel néhány perc a metró vagy a belváros. A közelben séta távolságra található bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlóközpont.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Eladó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső