Special attic at Pozsonyi road

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 157873

Alap adatok

ár ( € ) €506,400 ár ( Ft ) 199.000.000 Ft Azonosító 157873 méret 235 m2 hálószobák 3 Cím 13. kerület Nézet Panoráma Emelet 6 erkély Igen lift Igen légkondícionáló Igen

Leírás

Valódi kuriózum az Újlipótváros szívében!

Eladásra kínáljuk a Pozsonyi úton, a Szent István Park közvetlen közelében egy gyönyőrű ház tetőterét, mely már magánszemély tulajdonát képezi. Jelenleg szerkezetkész állapotban van és többféle kialakítási lehetőséget rejt az új tulajdonos számára.

A 6. emeleti ingatlan tulajdoni lap szerint 347 nm, tetőtér besorolásban van. A lift erre az emeletre külön kulccsal működik. A társasházzal kapcsolatban felmerült kérdések már rendezve vannak.

Az ingatlan hasznos területe, ami szerkezetkész állapotban van, az 177 nm (amiben már benne vannak a 190 cm alatti részek is), illetve van egy kb 20 nm-es előtér a lifttől a leendő lakás bejáratáig. Egy kb 25 nm-es terület kialakítása, felújítása jelenleg még nem kezdődött el. A hatalmas belmagasság miatt kialakításra került egy 35 nm-es galéria, ami tovább bővíthető 15-20 nm-rel. Innen vezet fel egy lépcsősor a tetőteraszra, ami még kialakításra vár.

Az ingatlanban igény szerint 2-3 hálószoba könnyen kialakítható, illetve két fürdőszoba is. Konkrét kivitelezési terv és költségvetés készült az ingatlan befejezéséhez.

További információkért vagy megtekintési időpontért keressen bizalommal.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Eladó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső