Jókai tér

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 888956

Alap adatok

ár ( € ) €125,000 ár ( Ft ) 48.500.000 Ft Azonosító 888956 méret 38 m2 hálószobák Studio Cím 6. kerület Nézet Udvari Emelet 3

Leírás

Eladásra kínálunk egy 38 nm-es klasszikus garzon lakást Budapest szívében ,a Jókai téren, az Andrássy út szomszédságában. Az ingatlan egy jól karbantartott épület harmadik emeletén helyezkedik el, lift nincs. A külső és belső homlokzatok nagyon szépek, részben felújítottak, míg a tető teljes felújításon esett át.

A lakásba belépve a konyhába jutunk, innen balkézfelé nyílik egy rendkívül világos nappali, köszönhetően a nagy, duplaüvegű ablakoknak. A galériához hangulatos falépcső vezet fel, amely szobaként is funkcionál, alatta pedig egy gardróbszekrénnyel ellátott tároló van. A zuhanyzós fürdszobába szintén a konyhán keresztül jutunk el, ahol a sok fény a szintén tágas ablakokon keresztül, a világos, lifthofból áramlik be.

A lakás lokációja kíváló, emiatt használták a tulajdnosok hosszú- és rövidtávú kiadásra egyaránt a múltban. Egy karnyújtásnyira van az Oktogon és mindenféle földalatti járat, továbbá sétatávolságra a gyönyörű Városliget, másik irányba pedig a Deák Ferenc tér, mint az egyik legnagyobb közlekedési csomópont. A ház előtt pedig a kellemes Jókai tér fogad bennünket.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Eladó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső