3 tipp a Femina.hu összeállításából, amivel látványosan átalakíthatjuk albérletünket

2019.11.14

Sokaknak gondot okoz az, hogyan újítsák fel az albérletüket anélkül, hogy kárt tennének benne. Ebben a cikkben bemutatunk ezek közül néhány módszert.

Egy új lakást sokszor idegennek és hidegnek érezhetünk beköltözésünk első heteiben, legyen szó egyetemistáknak kialakított albérletről, vagy új, hosszútávú otthonunkról. Mindenki szeretné otthon érezni magát ott, ahol lakik, de ez sok esetben a főbérlőn is múlik.

Egyes helyeken a festés és a tatarozás megengedett, máshol a főbérlő sokkal szigorúbban veszi a változtatásokat. Íme, néhány praktikus megoldás, amivel egyszerűen otthonossá varázsolható új lakóhelyünk a Femina.hu szerint.

Textilek

A legegyszerűbb, és talán olcsóbb módja egy lakás, vagy szoba átalakításának a textilek teljeskörű cseréje. Ez egy látványos megoldás, és befolyásolja az egész lakás hangulatát. A sötétítőkre különösen igaz ez, karaktert adnak az ablaknak megfizethető áron.

Ugyanilyen fontosak a párnák és az ágytakarók, a plédek és a díszpárnák is. A szőnyegeket sem lehet kihagyni a felsorolásból, itt nyugodtan ismételhetjük a párnák és plédek mintázatait és színeit.

Faldekoráció

A legtöbb helyen nem engednek szöget verni egy bérleménybe, de vannak alternatívák. Az egyik ilyen a gyurmaragasztó, ami nem sérti a falat. Fényképekből készíthetsz kollázst, vagy fényképfalat, ezzel is díszítheted lakásodat. A szövetképek ugyanígy feldobhatják üres falaidat, te döntheted el, hogy egy kis szakaszon, vagy az egész falszakaszon szeretnéd használni.

A tündérfények melegséggel és fénnyel töltik meg a szobát a sötét téli napokon, és még a faliképek mellé ragasztva is remekül mutatnak.

A növények ereje

Ugyanis, az állatokat a főbérlők nem preferálják általában, viszont a szobanövények ellen nincs semmilyen szabályzat. Egy kis zöld a környezetünkben otthonossá tesz bármilyen lakást. Egzotikus, látványos növényeket érdemes választani a garantált dzsungelhangulatért. A magas szobanövények és szobafák is kifejezetten divatosak manapság és gyakran előfordulnak a lakásokban.

 

Forrás:

Femina.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!