SUPERIOR CASTLE APARTMAN

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 022473

Alap adatok

ár ( € / hó ) €4,000 ár ( Ft / hó ) 1.550.000 Ft Azonosító 022473 méret 145 m2 hálószobák 2 Cím 1. kerület Nézet Utcai Emelet 1 lift Igen bútorozott Igen légkondícionáló Igen

Leírás

A modern, egyedi kialakítású Superior Castle apartman családbarát, és a vendégek minden igényének eleget tesz. Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha és egy gyönyörűen kialakított nappali található. Tökéletes választás családok, barátok, de akár üzletemberek számára is.

Az apartman alapterülete 145 m2. Két hálószobával rendelkezik, amelyek egymástól távol helyezkednek el egymástól. Mindkét hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik, ezzel biztosítva a magánszférát a lakók és vendégeik számára. A mosókonyha mosó- és szárítógéppel felszerelt.

A Superior Castle Apartment nappalijából a Várnegyed történelmi utcájára, a hálószobákból pedig a kertre nyílik kilátás. Egy emelettel a földszint felett található.

Az apartman a legújabb, legmodernebb falfűtéssel és hűtéssel rendelkezik. A csapvíz hőmérséklete a termosztátokkal könnyen szabályozható.

A modern funkciók közé tartozik a szellőztető rendszer is, amely az ablakok kinyitása nélkül képes friss levegőt biztosítani a lakásban. Az apartmanban összesen 4 TV van, és a saját WiFi hálózattal rendelkezik.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Kiadó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső