Damjanich utca

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 347229

Alap adatok

ár ( € / hó ) €1,200 ár ( Ft / hó ) 490.000 Ft Azonosító 347229 méret 107 m2 hálószobák 2 Cím 7. kerület Nézet Utcai Emelet 2 lift Igen bútorozott Igen

Leírás

Damjanich utcában kínálunk kiadásra egy 107 nm2-es azonnal költözhető és teljesen berendezett családi lakást a Városliget mellett.

A tágas világos nappaliból nyíló hálószoba egy rendkívül impozáns nyugati fekvésű nagy szülői háló található. Egyedülállóvá a hatalmas egyedi tervezésű 4m x3 m beépített gardrób teszi. A belső megjelenést egy belsőépítész álmodta meg, aki a lakberendezéskor rusztikus farm house stílusú asztalossal készített bútorokat választott.
Rengeteg farmhouse jellegű bútorok teszik egyedülállóvá és otthonossá.

A kivitelezés során minőségi csaptelepeket, szanitereket illetve Edelholz füstölt tölgy rusztikus hullámos kastély padló burkolatot használtak. A hatalmalmas előszobában található egy nagy tálaló szekrény és egy konyhasziget, a kis gang részre kis kertes/virágos kiülös részt alakítottunk ki 8 nm2-es így a növények kerti székek -asztal hozzá tartoznak. A lakásban található még egy kis szoba is (jelenleg dolgozó szoba funkcionál),
melyet igény szerint lehet edzőszobának vagy gardrób szobának is kialakítani vagy még egy háló fülkének berendezni.A teljesen felszerelt konyha is a magas minőséget testesíti meg, mely teljesen gépiesített.(mosogatógép,sütő-mikro,hűtő,kávégép)
Konyha mellett található egy spájz amiben van egy mosogatógép.
Van egy nagy gyerek szoba is amiben van egy kihúzhatós 160x200 kovácsoltvas ágy és egy kis 130x70 kis gyerek ágy, szekrényekkel.
Nappaliban található egy nagy kihúzhatós kanapé tv, internet,étkező és tároló szekrények.

A lakásban árnyékolástechnikája most lett cserélve.
Ablakok passzítva vannak így csendes.

A lakás külön álló illemhelységgel és nagy kádas fürdőszobával és zuhanyzóval rendelkezik benne található még egy mosogép.

A fűtés egyrészről padlófűtés másrészről cirkó fűtés biztosítja.
A lakás többi részének hőellátását egyedi mérésű hőmérséklet szabályzóval ellátott radiátor – cirkó fűtés.
Az igényes tulajdonos havi egyszeri takarítószolgálatot is a bérlő rendelkezésére bocsájt, melynek külön díja nincs. A lakás megközelíthetősége kiváló, köszönhető ez a központi fekvésnek és a rendelkezésre álló számos tömegközlekedési lehetőségnek, mint az M3 metró, 4-6 villamosok, buszok, 78-70trolik.

Parkoló közelben az egyik 300m a másik 600mre lehet bérletet venni!!!!

A lakás közelében található egy spar uzlet-DM üzlet bio sajt bolt.
Ha bevásárolni szeretne pár perc sétányira találhatóak húsboltok, vegyes boltok, coop,real,Roni,Spar, LIDL, 0-24 gyógyszertár valamint a éttermek,curkászda, vegyes kisbolt,ruha üzletek,fodrászat,szépségszalonok. Ha kikapcsolódna vagy sportolni vágyna, akkor sem kell pár lépésnyitől többet sétálnia, mivel a közeli Dózsa györgy úton edzőtermek.
A Városligetben is található futó pálya.Rengeteg szórakozási lehetőség illetve kikapcsolódási lehetőségnek ad otthont akár múzeumok a vásosligetben és a hősök terén, nagy játszótér, futó pálya akár konditeremről legyen szó. Közelben található az állat Orvostudományi egyetem.
A választásnál mindenképp hosszútávú bérlő preferált, aki 3 havi kaució és az első bérleti díj ellenében máris beköltözhet gyönyörű új otthonába.


1250 EUR All inclusive (Bérletidíj+Rezsi+Közösköltség+havi egyszeri takarítás+internet, tv)

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Kiadó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső