Hauszmann Alajos utca 18

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 732016

Alap adatok

ár ( € / hó ) €1,500 ár ( Ft / hó ) 580.000 Ft Azonosító 732016 méret 70 m2 hálószobák 2 Cím 11. kerület Nézet Utcai Emelet 4 erkély Igen lift Igen bútorozott Igen légkondícionáló Igen garázs Igen

Leírás

Költözz a XI. kerület legkedveltebb lakóparkjába , a Budapartra!

XI. kerület legújabb részén, kiváló közlekedés mellett, a Kopaszi gát szomszédságában 2020-ban átadásra került, népszerű lakóparkban, kiadó ez a kiváló adottságokkal rendelkező, FEBRUÁRBAN költözhető, csendes, napfényes 77nm + 30nm terasszal rendelkező 3 szobás otthon.

A lakás: átgondolt tervek alapján kivitelezett és berendezett. Klímával, redőnyökkel, okosotthonnal felszerelt. A egyedi konyhabútor beépített gépekkel ( hűtőszekrény, főzőlap, sütő, ,mosogatógép, páraelszívó) várja leendő bérlőjét.

A helykihasználás optimális, a lakás elosztása nagyszerű, az előszobából egy tágas folyosó vezet a modern otthonba . A tágas, világos, étkezős konyha illetve nappali minden igényt kielégít. Letisztult terek, tágas hálószobák, zuhanyzós és kádas fürdőszobák hozzájárulnak ahhoz, hogy kényelmesen éljen és a környék atmoszféráját élvezze nap mint nap.
Itt minden készen áll arra, hogy az új lakó, igazi otthonra találjon, zöldben éljen, a természetadta nyugalomban, mégis karnyújtásnyira minden infrastruktúrától.

Lakóépület: A lakás egy tiszta, csendes, gondozott környezettel, folyamatosan karbantartott, pénzügyileg rendezett, kedves és igényes lakóközösséggel rendelkező 2020-ban épült lakóparkban található.

A környék: a lakóépület a Budapart főutcáján található, tömegközlekedés kiváló, a közelben: busz, villamos, roller - mellyel pillanatok alatt a város bármely pontját elérheti. Spar élelmiszerbolt, pékségek, éttermek, virágbolt, patika.
A természet és a Kopaszi gát közelsége számos lehetőséget biztosít a a sportolásra, kikapcsolódásra vágyóknak.

Közösköltség: 27.000 Ft, ami tartalmazza a lakópark tisztántartását, lépcsőháztakarítást, szemétszállítást.
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
A víz- és a villanyfogyasztás is egyedi mérés alapján történik.

Berendezés: a berendezés jól átgondolt, a helykihasználás mindenhol a leendő bérlő kényelmét szolgálja. A lakás tartozéka, az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel, szobai gardróbszekrények illetve a többi bútor és berendezési tárgy a képek szerint.


Olyan igényes bérlőt keresünk, aki értékeli a szépet, a nyugodt, zöld környezetet, a tökéletes elhelyezkedést.


Az ingatlan FEBRUÁRTÓL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Kiadó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső