Lipótváros

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 391752

Alap adatok

ár ( € / hó ) €1,200 ár ( Ft / hó ) 470.000 Ft Azonosító 391752 méret 85 m2 hálószobák 1 Cím 6. kerület Nézet Utcai Emelet 1 erkély Igen lift Igen légkondícionáló Igen

Leírás

A VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky út – Dessewffy utca sarkán, az M3 metró vonal Arany János utcai megállójánál kiadó ez az igényesen felújított (nyílászárók, burkolatok, fűtésrendszer, víz-, villany-, gázvezetékek, klíma, fürdőszobák és konyha teljes berendezése új), 85 nm alapterületű, több, mint 4 méter belmagasságú lakás.


Az ingatlan egy klasszikus épület 1. emeletén található (lift van).
Két napos és tágas szobából, egy hatalmas erkélyből, egy bútorozott, gépesített (elektromos tűzhely, mosogatógép, hűtőszekrény, mikró) konyha/étkezőből, két fürdőszobából (az egyik zuhanyfülkés, a másik kádas, WC mindegyikben van) és több tárolóhelyiségből áll. A szobák az előszobából külön is megközelíthetők, de egymásba is nyithatók. Mindkét szoba utcai fekvésű, de a szigetelt, műanyag ablakok jól szűrik a zajt.


A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja, a vízfogyasztást saját vízóra méri.
Mindkét szobában klímaberendezés van, és riasztó is felszerelésre került.
A közös költség lakás céljára szolgáló ingatlan esetében 14.500 Ft/hó, iroda illetve nem kizárólag lakás céljára szolgáló ingatlan esetében 19.000 Ft/hó.
A központi elhelyezkedése és a nagyon jó megközelíthetősége (tömegközlekedés) miatt az ingatlan KIVÁLÓAN ALKALMAS IRODÁNAK, ORVOSI RENDELŐNEK, BEMUTATÓTEREMNEK, de akár lakásnak is.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Kiadó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső