Toldy Ferenc Street

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 763643

Alap adatok

ár ( € / hó ) €1,400 ár ( Ft / hó ) 550.000 Ft Azonosító 763643 méret 86 m2 hálószobák 2 Cím 1. kerület Nézet Utcai Emelet 1 erkély Igen légkondícionáló Igen

Leírás

Kiadó lakás a Vár szoknyáján!
Hosszú távra kiadó a Toldy Ferenc utcában egy teljeskörűen és rendkívül igényesen, minőségi alapanyagokból felújított nagypolgári lakás.

A bejáraton belépve a hallból balra egy galériázott, napfényes szobát találunk, mely akár gyerekszobakén vagy dolgozó szobaként is funkcionálhat.

Jobbra a különálló wc, majd gardróbszobás fürdőszoba van. A fürdő a különleges és nagyméretű burkolólapoknak, és a régi világítóablak pipereszekrénnyé alakításának köszönhetően kapta jó hangulatát.

A hallból a hatalmas amerikai konyhás nappaliba érünk, ami a lakás többi részéhez hasonlóan rendkívül világos és szellős a nagy belmagasság és a sok ablak miatt, melyek szintén cserélve voltak a fűtés optimalizálás miatt. A közösségi tér fő eleme a több, mint háromméteres öntött beton konyhapult és felette a gerendából készült lámpatest, valamint a falon lévő világító dekorelem.

Innen nyílik a hálószoba, amelynek falán ugyancsak egy nagyméretű és világító dekorelem található. Ezzel szemben az egyik ablaknál a radiátor fölött egy kiülő került kialakításra, ahol egy korlát védelmében olvashatunk, használhatjuk a laptopunkat. A pakolást beépített szekrények könnyítik.

A szobák világítását az egyedileg fából és vasból készült lámpatestek adják.

A fűtést és a melegvizet kombi cirkó kazán biztosítja.

A gépészetileg teljesen felszerelt konyha és egy mosó-szárítógép gondoskodik a kényelemről.

Összességében egy kifejezetten kedves és nyugodt hangulatú lakást kapunk, ami egy rendezett és jó lakóközösségű ház első emeletén található. Ugyancsak a ház része egy hatalmas, jól karbantartott virágos és ős fás közösségi kert, ahol nyaranta akár sütögethetünk, bográcsozhatunk.

A lakástól csak egy ugrás és felérünk a Várba. A Széll Kálmán és a Batthyány tér 4-5 percre van gyalog, a közelben óvoda, iskola, középiskola, bolt, pékség és kutyafuttató 1-2 percen belül található. Kifejezetten jó közlekedésű helyen fekszik, autóval, tömegközlekedéssel vagy akár kerékpárral, e-rollerrel is könnyen megközelíthető.

Mindezek mellett csendes és nyugodt környezetben van, így kiválóan megfelel lakásnak, de akár irodának is.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Kiadó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső